Mas_del_Sol_petit-dej_2

Restaurant


A més de l’esmorzar, que se serveix de 8 a 10 h del matí i que està inclòs en el preu de l’allotjament, el nostre restaurant, el Bistro del sol, també ofereix un servei addicional als clients de l’hotel que vulguin quedar-se a sopar.

El Bistro del sol proposa una cuina senzilla però rica en sabors, elaborada diàriament amb producte fresc. A la carta de tapes hi trobareu opcions tant tradicionals com innovadores, a més d’una llista de recomanacions que s’actualitza regularment.

A l’estiu, podreu gaudir d’un sopar a la fresca mentre contempleu la posta de sol sobre les vinyes i els camps d’espígol.

Consulteu la carta del Bistro del sol

Per tal de garantir un servei òptim, tenim un nombre de taules limitat, per això el restaurant s’ha de reservar sota petició prèvia.

Servei de bar


Sota la pèrgola de la piscina hi ha un bar d’autoservei* obert tot el dia on hi trobareu una gran varietat de begudes fredes (cervesa, aigua i refrescos).

Cada dia a partir de les 19 h podreu demanar còctels i aperitius al nostre personal de restauració. A la Recepció disposeu també d’un servei de cortesia de begudes calentes (cafè, te i infusions).

* servei de pagament

Enoturisme


El Baix Empordà és conegut pels seus camps de vinya i per la qualitats dels vins que s’elaboren als cellers de la comarca. Si us interessa visitar una bodega o fer un tast de vins, adreceu-vos a Recepció, on us podrem aconsellar i organitzar una visita segons les vostres preferències.

Consulteu el catàleg de visites a bodegues

Recomanem reservar les visites a bodegues a recepció amb almenys 48 h d’antelació.

Venda de productes locals


Si voleu endur-vos un record típic de la regió, a recepció trobareu alguns dels productes que servim al restaurant, tots procedents de productors locals, com ara:

  • Una selecció de mels (de romaní, taronja, farigola, mil flors, etc.), algunes de les quals provenen dels ruscs que hi ha al bosc de darrere l’hotel,
  • Vi negre Migjorn fet amb merlot de la nostra vinya, i vi blanc Mestral, tots dos elaborats per un enòleg local,
  • i oli d’oliva verge extra verge d’argudell, una varietat local d’olivera cultivada al nostre propi oliverar.